Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling businessman holding smartphone in office : Stockfoto
Smiling businessman holding smartphone standing near window in office with arms crossed cityscape in background

Smiling businessman holding smartphone in office

Bijschrift:
Smiling businessman holding smartphone standing near window in office with arms crossed cityscape in background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160291976
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 8,01 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Smiling Businessman Holding Smartphone In Office Stockfoto 160291976Portret,In de camera kijken,Zakenman,Bedrijfsleven,Kantoorgebouw,Verticaal,Groot bedrijf,Geluk,Pak,Deskundigheid,Mensen,Oudere volwassenen,Zelfvertrouwen,Eén persoon,Glimlachen,Koreaanse etniciteit,Succes,Raam,Alleen één man,Tevreden,Armen over elkaar,Bril,Dag,Draagbaarheid,Fotografie,Smartphone,Staan,Idee,Leiderschap,Alleen mannen,Draagbare informatie-apparatuur,Goed gekleed,Planning,Verenigde Staten,Wijsheid,World at your fingertips - Engelse uitdrukking,Binnenopname,Onafhankelijkheid,Techniek,Vertrouwen,Verwachting,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Beslissingen,Das,Draadloze technologie,Eerlijkheid,Frontaal,Gelegenheid,Kleurenfoto,Ondersteuning,Onscherpe achtergrond,Seattle,Toewijding,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbeelding,Volwassen,Voorbereiding,Washington staat,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCSmiling businessman holding smartphone standing near window in office with arms crossed cityscape in background