Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling Baby Girl, Lying On Stomach  : Stockfoto

Smiling Baby Girl, Lying On Stomach

Credits: 
LWA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91933852
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.111 x 3.405 px (43,27 x 28,83 cm) - 300 dpi - 6,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smiling Baby Girl Lying On Stomach StockfotoBaby,Geluk,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Eén persoon,Glimlachen,In de camera kijken,Portret,Studiofoto,Groei,Mond open,Ontwikkeling,0-11 Maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Canada,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Ontbloot bovenlichaam,Op de buik liggen,Prestatie,Ten voeten uit,Tevreden,Witte achtergrondPhotographer Collection: Photographer's Choice Larry Williams