Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Six children holding up birthday presents  : Stockfoto

Six children holding up birthday presents

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83512799
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
6.223 x 2.812 px (52,69 x 23,81 cm) - 300 dpi - 6,49 MB
Release-informatie:
Model en property release
Six Children Holding Up Birthday Presents Stockfoto4-5 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Bovenlichaam,Een groep mensen,Feest,Feestmuts,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geluk,Gemengde afkomst,Horizontaal,In de camera kijken,Inpakpapier,Jongens,Kind,Kindertijd,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lintje,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Op een rij,Panoramisch,Portret,Pret,Saamhorigheid,Staan,Stralende lach,Studiofoto,Vasthouden,Verjaardag,Verjaardagskado,Verrassing,Viering,Vriendschap,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank Jose Luis Pelaez Inc