Sitting on grandma's lap : Stockfoto
Baby sitting on grandma's lap.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sitting on grandma's lap

Credits: 
Bertil Persson
Bijschrift:
Baby sitting on grandma's lap.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150034178
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 2.133 px (25,40 x 18,06 cm) - 300 dpi - 1,52 MB
Sitting On Grandmas Lap StockfotoGrootmoeder,1960-1969,Familie met meerdere generaties,Geluk,Ouderwets,Retrostijl,Woonkamer,1965,45-49 jaar,Archiefbeelden,Armstoel,Baby,Bakstenen muur,Binnenopname,Bril,Driekwartlengte,Eerste kindsheid,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Grijs haar,Horizontaal,Hout,Huiselijk leven,Jongensbaby's,Kleinzoon,Kleurenfoto,Kort haar,Mannelijk,Mensen,Omarmd,Op schoot,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Spelen,Stockholm,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Zitten,Zorgzaamheid,ZwedenPhotographer Collection: Fototrove © Jenny DuvalBaby sitting on grandma's lap.