Sisters barbecuing sausages by open fire : Stockfoto
Camp-fire has been lit in garden and two sisters are barbecuing their hot dogs.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sisters barbecuing sausages by open fire

Credits: 
Bertil Persson
Bijschrift:
Camp-fire has been lit in garden and two sisters are barbecuing their hot dogs.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141301868
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 2.190 px (25,40 x 18,54 cm) - 300 dpi - 4,05 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sisters Barbecuing Sausages By Open Fire StockfotoKind,Retrostijl,Barbecue,Buitenopname,Hotdog,Kindertijd,Worst,1967,2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Archiefbeelden,Blond haar,Branden,Dag,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Eten koken,Formele tuin,Fotografie,Gras,Horizontaal,Hout,Hurken,Kampvuur,Kleurenfoto,Maken,Mensen,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Vuur,Zitten,Zus,ZwedenPhotographer Collection: Fototrove © Jenny DuvalCamp-fire has been lit in garden and two sisters are barbecuing their hot dogs.