Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Singapore Cityscape with Singapore Flyer : Stockfoto
Singapore Skyline and Gardens by the Bay

Singapore Cityscape with Singapore Flyer

Credits: 
Eternity in an Instant
Bijschrift:
Singapore Skyline and Gardens by the Bay
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143377539
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 12,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Singapore Cityscape With Singapore Flyer StockfotoSkyline,Singapore,Gardens by the Bay,Dag,Lucht,Marina Bay Sands,Stad,Marina Bay,Reuzenrad,Singapore Flyer,Baai,Botanische tuin,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Kleurenfoto,Modern,Plant,Weerkaatsing,Wolk,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank ©2012 eternity in an instantSingapore Skyline and Gardens by the Bay