Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Silvered Leaf Monkey (Trachypithecus cristatus), female holding young, Kuala Selangor Nature Reserve, Malaysia : Stockfoto

Silvered Leaf Monkey (Trachypithecus cristatus), female holding young, Kuala Selangor Nature Reserve, Malaysia

Credits: 
Cyril Ruoso/ Minden Pictures
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
73803355
Collectie:
Minden Pictures
Max. bestandsgrootte:
3.407 x 5.120 px (28,85 x 43,35 cm) - 300 dpi - 6,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Silvered Leaf Monkey Female Holding Young Kuala Selangor Nature Reserve Malaysia StockfotoAap,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Dierenfamilie,Fotografie,In de camera kijken,Jong dier,Kleurenfoto,Maleisië,Profiel,Schattig,Silvered Leaf Monkey,Ten voeten uit,Twee dieren,Van de zijkant,Verticaal,Vrouwtjesdier,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Minden Pictures