Silver lid lifted to show tray full of food : Stockfoto
Silver lid lifted to show tray full of vegetable and fruit

Silver lid lifted to show tray full of food

Credits: 
Tooga
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Silver lid lifted to show tray full of vegetable and fruit
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92866617
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.472 x 5.070 px (29,40 x 42,93 cm) - 300 dpi - 4,31 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Silver Lid Lifted To Show Tray Full Of Food StockfotoAfvallen,Avondmaaltijd,Binnenopname,Biologisch,Dag,Deksel,Dienblad,Dranken en maaltijden,Druif,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Grote groep dingen,Handschoen,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Overvloed,Stad New York,Tafel,Tomaat,Vasthouden,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Zilver,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Tooga Productions, Inc.Silver lid lifted to show tray full of vegetable and fruit