Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A silhouette of a black caiman shows the outline of the reptile's powerful jaws. : Stockfoto

A silhouette of a black caiman shows the outline of the reptile's powerful jaws.

Credits: 
Joel Sartore
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs0_8458
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.570 x 3.046 px (38,69 x 25,79 cm) - 300 dpi - 5,04 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Silhouette Of A Black Caiman Shows The Outline Of The Reptiles Powerful Jaws StockfotoAgressie,Animal Sound,Black Caiman,Bolivia,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Dierenkop,Dierentand,Dierlijke mond,Ernstig bedreigde soorten,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Gevaar,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Lichaamsdeel van dieren,Madidi National Park,Open,Profiel,Rio Tuichi,Rivieroever,Silhouet,Waterlijn,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic