Siblings in school uniforms walking street : Stockfoto
Siblings bother and sister in school uniforms walking on street back from school, Barcelona, Spain.

Siblings in school uniforms walking street

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Siblings bother and sister in school uniforms walking on street back from school, Barcelona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146411029
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.114 x 3.957 px (43,30 x 33,50 cm) - 300 dpi - 9,44 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Siblings In School Uniforms Walking Street Stockfoto2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Auto,Barcelona - Spanje,Boom,Broer,Broers en zussen,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Handen vasthouden,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Onderweg,Onderwijs,Onschuld,Plezier,Provincie Barcelona,Saamhorigheid,Schooluniform,Spanje,Stoep,Straat,Tekst,Ten voeten uit,Twee personen,Verkeersbord,Vrouwelijk,Wandelen,Zij aan zij,Zorgzaamheid,ZusPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Jekaterina NikitinaSiblings bother and sister in school uniforms walking on street back from school, Barcelona, Spain.