Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper. : Stockfoto
UNITED STATES - Circa 1930s: Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper.

Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper.

Bijschrift:
UNITED STATES - Circa 1930s: Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81773295
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.048 x 5.168 px (34,27 x 43,76 cm) - 300 dpi - 5,89 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper Stockfoto 817732951930-1939,Stad New York,Rockefeller Center,Staat New York,20e eeuw,Aantal mensen,Architectuur,Autoriteit,Buitenopname,Dag,Enkel object,Fotografie,Kantoorgebouw,Kleurtoon,Laag camerastandpunt,Majestueus,Manhattan,Mid-Atlantische Verenigde Staten,Raam,Recht eronder,Retrostijl,Sepiakleurig,Stad,Upper Midtown Manhattan,Verenigde Staten,Verticaal,Wolkenkrabber,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - Circa 1930s: Shot Looking Upward At Rockefeller Center Skyscraper.