Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Shopping amid escalators, New World Shopping : Stockfoto
Shopping amid escalators and reflective walls inside New World store in Bangkok, Thailand.

Shopping amid escalators, New World Shopping

Credits: 
Gregory Melle (CanadaGood on Flickr.com)
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shopping amid escalators and reflective walls inside New World store in Bangkok, Thailand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116633875
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
1.585 x 2.289 px (13,42 x 19,38 cm) - 300 dpi - 940 kB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shopping Amid Escalators New World Shopping Stockfoto1980-1989,Afdalen,Archiefbeelden,Bangkok,Binnenopname,Bouwwerk,Consumentisme,Dag,Fotografie,Grote groep mensen,Hoofdstad,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Klimmen,Mensen,Modern,Ouderwets,Reisbestemmingen,Retrostijl,Roltrap,Stadsleven,Thailand,Verticaal,Winkelcentrum,WinkelenPhotographer Collection: Fototrove Copyright 2011 by Gregory MelleShopping amid escalators and reflective walls inside New World store in Bangkok, Thailand.