Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Shopper walking near Rodeo Drive, Beverly Hills. : Stockfoto
United States, California, Los Angeles

Shopper walking near Rodeo Drive, Beverly Hills.

Credits: 
Brian Cruickshank
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
United States, California, Los Angeles
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103815415
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.883 x 2.697 px (32,88 x 22,83 cm) - 300 dpi - 3,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shopper Walking Near Rodeo Drive Beverly Hills StockfotoAdvertentie,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Architectuur,Beverly Hills,Brandkraan,Buitenopname,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Klant,Kleurenfoto,Levensstijl,Mensen,Rodeo Drive,Sensualiteit,Stad,Stoep,Straat,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Wandelen,WinkeldisplayPhotographer Collection: Lonely Planet Images United States, California, Los Angeles