Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Shopper entering Barney's : Stockfoto
New York City, New York, United States, North America

Shopper entering Barney's

Credits: 
Lonely Planet
Bijschrift:
New York City, New York, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150366472
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.974 x 2.642 px (33,65 x 22,37 cm) - 300 dpi - 3,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shopper Entering Barneys StockfotoWinkel,Betreden,Volwassen vrouwen,Deur,Op de rug gezien,Mensen,Eén persoon,Ingang,Detailhandel,Stad New York,Bedrijfsleven,Klant,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,LPIOwned,Noord-Amerika,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Ten voeten uit,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Lonely Planet Images New York City, New York, United States, North America