Shopowner places stamp on cards. : Stockfoto

Shopowner places stamp on cards.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284376
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,62 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shopowner Places Stamp On Cards Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Biologisch,Bovenlichaam,Detailhandel,Dienstverlening,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Eigenaar,Entrepreneur,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kalend,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Omlaag kijken,Onafhankelijkheid,Oudere volwassenen,Postzegel,Schort,Spontaan,Staan,Volwassen,WinkelPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer