Shopowner places stamp on cards. : Stockfoto

Shopowner places stamp on cards.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157284376
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shopowner Places Stamp On Cards Stockfoto 157284376Klein bedrijf,Eigenaar,Postzegel,Detailhandel,Onafhankelijkheid,Entrepreneur,Groot-Brittannië,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Biologisch,Bovenlichaam,Dienstverlening,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kalend,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Omlaag kijken,Oudere volwassenen,Schort,Spontaan,Staan,Volwassen,WinkelPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer