Shop owner hands pin acceptance device to customer : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Shop owner hands pin acceptance device to customer

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284378
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shop Owner Hands Pin Acceptance Device To Customer StockfotoBankpas,Winkelen,Detailhandel,Betalen,Kopen,Winkel,Klant,Klein bedrijf,Eigenaar,Creditcardlezer,Dienstverlening,Mensen,Londen - Engeland,Spontaan,Jong volwassen,Echte mensen,Groot-Brittannië,Europese etniciteit,Jonge vrouw,40-44 jaar,Binnenopname,Entrepreneur,Oudere volwassenen,Staan,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Oudere mannen,Twee personen,Van de zijkant,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer