Shop owner hands pin acceptance device to customer : Stockfoto

Shop owner hands pin acceptance device to customer

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284378
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,71 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shop Owner Hands Pin Acceptance Device To Customer Stockfoto20-24 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Bankpas,Betalen,Binnenopname,Bovenlichaam,Creditcardlezer,Dag,Detailhandel,Dienstverlening,Echte mensen,Eigenaar,Entrepreneur,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Klant,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kopen,Londen - Engeland,Mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Spontaan,Staan,Twee personen,Van de zijkant,Volwassen,Winkel,WinkelenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer