Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Shop Assistant Standing By the Checkout Counter in a Drugstore Being Handed a Bank Card By a Customer : Stockfoto

Shop Assistant Standing By the Checkout Counter in a Drugstore Being Handed a Bank Card By a Customer

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv1291034
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shop Assistant Standing By The Checkout Counter In A Drugstore Being Handed A Bank Card By A Customer StockfotoDetailhandel,Winkelen,Bankpas,Apotheek,Klant,Kopen,Kassa,Dienstverlening,Boodschappentas,Kassapersoneel,Alleen vrouwen,Apotheker,Plank,Binnenopname,Beslissingen,Geven,Vrijetijdskleding,Europese etniciteit,Fotografie,20-29 jaar,Afbeelding,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Apothekeres,Blond haar,Bovenlichaam,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Onderdeel van een serie,Staan,Stralende lach,Twee personen,Van de zijkant,Vrije tijdPhotographer Collection: Photodisc