Shop assistant in cheese shop smiles at customer : Stockfoto
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shop assistant in cheese shop smiles at customer

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159087938
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.920 x 3.690 px (41,66 x 31,24 cm) - 300 dpi - 17,9 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shop Assistant In Cheese Shop Smiles At Customer Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Amsterdam,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Consumentisme,Detailhandel,Dienstverlening,Druk,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Gourmet eten,Grote groep dingen,Hoop,Horizontaal,Jong volwassen,Kaas,Kassa,Kassapersoneel,Klein bedrijf,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kunstnijverheid,Mensen,Nederland,Overvloed,Paardenstaart,Volwassen,Wegkijken,WinkelPhotographer Collection: Iconica Reza EstakhrianOLYMPUS DIGITAL CAMERA