Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sheep Meadow Central Park : Stockfoto
Hundreds of people turn out for a sunny day in central park.

Sheep Meadow Central Park

Credits: 
Just One Film
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hundreds of people turn out for a sunny day in central park.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92289648
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 7,56 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sheep Meadow Central Park StockfotoArchitectuur,Boom,Buitenopname,Central Park - Manhattan,Fotografie,Gebouw exterieur,Gras,Grote groep mensen,Horizontaal,Mensen,Nationaal monument,Onherkenbaar persoon,Ontspanning,Park,Picknick,Plezier,Seizoen,Stad,Stad New York,Stadsleven,Verenigde Staten,Vrije tijd,Wolk,ZomerPhotographer Collection: The Image Bank Justin NB FrancisHundreds of people turn out for a sunny day in central park.