Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sheep Meadow Central Park : Stockfoto
Hundreds of people turn out for a sunny day in central park.

Sheep Meadow Central Park

Credits: 
Just One Film
Bijschrift:
Hundreds of people turn out for a sunny day in central park.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92289648
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 7,56 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sheep Meadow Central Park StockfotoPark,Picknick,Stad New York,Zomer,Central Park,Mensen,Boom,Gebouw exterieur,Onherkenbaar persoon,Ontspanning,Stad,Gras,Grote groep mensen,Architectuur,Buitenopname,Fotografie,Horizontaal,Nationaal monument,Plezier,Seizoen,Stadsleven,Verenigde Staten,Vrije tijd,WolkPhotographer Collection: The Image Bank Justin NB FrancisHundreds of people turn out for a sunny day in central park.