Sheep in field in Scottish Highlands : Stockfoto
Sutherland, Scotland


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sheep in field in Scottish Highlands

Credits: 
Macduff Everton
Bijschrift:
Sutherland, Scotland
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91856309
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.762 x 2.687 px (57,25 x 22,75 cm) - 300 dpi - 15,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sheep In Field In Scottish Highlands StockfotoLandschap,Landelijke scène,Landschap,Panoramisch,Schotland,Horizontaal,Lucht,Gras,Rustige Scène,Schaap,Weiland,Zonder mensen,Buiten de steden gelegen gebied,Landbouw,Natuur,Veld,1990-1999,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Groot-Brittannië,Idyllisch,Onderdeel van een serie,Schoonheid in de natuur,Sutherland,VeePhotographer Collection: Iconica Getty ImagesSutherland, Scotland