Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sheep in field in Scottish Highlands : Stockfoto
Sutherland, Scotland

Sheep in field in Scottish Highlands

Bijschrift:
Sutherland, Scotland
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
91856309
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Macduff Everton
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.762 x 2.687 px (57,25 x 22,75 cm) - 300 dpi - 15,3 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sheep In Field In Scottish Highlands Stockfoto 91856309Landelijke scène,Landschap,Landschap,Panoramisch,Schotland,Horizontaal,Lucht,Rustige Scène,Landbouw,Schaap,Weiland,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gras,Groot-Brittannië,Idyllisch,Natuur,Onderdeel van een serie,Schoonheid in de natuur,Sutherland,Vee,Veld,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Getty ImagesSutherland, Scotland