Shanghai street : Stockfoto
Shanghai street

Shanghai street

Credits: 
luiscobelo.com
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shanghai street
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114458347
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 3.000 px (25,40 x 25,40 cm) - 300 dpi - 7,06 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shanghai Street StockfotoArchitectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,China,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese tekens,Detailhandel,Fotografie,Gebouw exterieur,Kleurenfoto,Menigte,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nacht,Nationaal monument,Neon,Reisbestemmingen,Shanghai,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Tekst,Verlicht,Vierkant,Voetganger,Westers schrift,WinkelenPhotographer Collection: Moment Select CopyrithgShanghai street