Shanghai street : Stockfoto
Shanghai street


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Shanghai street

Credits: 
luiscobelo.com
Bijschrift:
Shanghai street
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114458347
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 3.000 px (25,40 x 25,40 cm) - 300 dpi - 7,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shanghai Street StockfotoChina,Stad,Chinese cultuur,Shanghai,Menigte,Bedrijfsleven,Nacht,Neon,Straat,Mensen,Chinees - Taal,Detailhandel,Winkelen,Stadsstraat,Architectuur,Gebouw exterieur,Verlicht,Vierkant,Voetganger,Buitenopname,Chinese tekens,Fotografie,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Nationaal monument,Reisbestemmingen,Stadsleven,Tekst,Westers schriftPhotographer Collection: Moment Select CopyrithgShanghai street