Shanghai, China night skyline : Stockfoto
The skyline of Shanghai at night with a large highway interchange in the foreground.

Shanghai, China night skyline

Credits: 
Eric Gregory Powell
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
The skyline of Shanghai at night with a large highway interchange in the foreground.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157019699
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.680 px (31,70 x 39,62 cm) - 300 dpi - 9,68 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shanghai China Night Skyline StockfotoAchterlicht,Architectuur,Beroemde plaats,Beweging,Buitenopname,China,Chinese cultuur,Fly-over,Fotografie,Gebouw exterieur,Kleurenfoto,Lichtspoor,Modern,Nacht,Onderweg,Reisbestemmingen,Shanghai,Skyline,Snelheid,Spitsperiode,Stad,Stadsbeeld,Stadsleven,Toren,Tweebaansweg,Verheven weg,Verlicht,Verticaal,Vervoer,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Eric Gregory PowellThe skyline of Shanghai at night with a large highway interchange in the foreground.