Shallow tropical water : Stockfoto
Rangiroa, Tuamotu Archipelago, French Polynesia


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Shallow tropical water

Credits: 
Jake Wyman
Bijschrift:
Rangiroa, Tuamotu Archipelago, French Polynesia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Ecuador
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200434001-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
280 x 183 px (9,88 x 6,46 cm) - 72 dpi - 10 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Shallow Tropical Water Stockfoto 200434001-001Buitenopname,Dag,Fotografie,Franse cultuur,Grote oceaan,Horizon,Horizon over water,Horizontaal,Indrukwekkend landschap,Kleurenfoto,Landschap,Lucht,Natuur,Ondiep,Ontzag,Polinesische cultuur,Polynesië,Rangiroa atol,Rustige Scène,Schoon,Schoonheid in de natuur,Strand,Tropisch klimaat,Zee,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Rangiroa, Tuamotu Archipelago, French Polynesia