Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Separate groups of business people facing off in conference room : Stockfoto

Separate groups of business people facing off in conference room

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
147205330
Collectie:
OJO Images
Separate Groups Of Business People Facing Off In Conference Room StockfotoKantoor,Bedrijfsleven,Scheiding,Aziatische en Indiase etniciteit,Confrontatie,Een groep mensen,Groot bedrijf,Japanse etniciteit,Vergadering,Vergaderruimte,Zakenvrouw,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Bejaard,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Compleet pak,Contrasten,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Gezicht aan gezicht,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Staan,Ten voeten uit,Van de zijkant,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkende bejaarden,Zakenman,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images