Senior women waving at laptop indoors : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior women waving at laptop indoors

Credits: 
Paul Sutherland
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
158665729
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: , einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 13,5 MB
Senior Women Waving At Laptop Indoors Stockfoto 158665729Bejaard,Internet,Laptop,newtechnology,Laptop,Chatten,Oudere internetgebruiker,Tevreden,Zwaaien,Mensen,80-89 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Communicatie,Draadloze technologie,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Grijs haar,Hamilton - Nieuw-Zeeland,Horizontaal,Jong van hart,Kleurenfoto,Lachen,Nieuw-Zeeland,Spontaan,Tafel,Techniek,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wit haar,ZittenPhotographer Collection: Taxi Paul Sutherland