Senior woman with walker dancing : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior woman with walker dancing

Credits: 
David Sacks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104888728
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Senior Woman With Walker Dancing StockfotoBejaard,Dansen,Looprek,Geluk,Staan,Verouderingsproces,Gezondheidszorg en medicijnen,Portret,Over 100,Eén persoon,Zonnebril,Alleen één seniore vrouw,Studiofoto,Frontaal,Mensen,Zelfvertrouwen,Actieve ouderen,Armen omhoog,Plezier,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruine achtergrond,Danseres,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Grijs haar,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mond open,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi © David Sacks