Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior woman with walker dancing : Stockfoto

Senior woman with walker dancing

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
104888728
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Sacks
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Senior Woman With Walker Dancing Stockfoto 104888728Bejaard,Dansen,Looprek,Gezondheidszorg en medicijnen,Staan,Verouderingsproces,Portret,Zonnebril,Alleen één seniore vrouw,Frontaal,Geluk,Over 100,Studiofoto,Actieve ouderen,Mensen,Zelfvertrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Bovenlichaam,Bruine achtergrond,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Grijs haar,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mond open,Plezier,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi © David Sacks