Senior woman sitting in chair embroidering : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior woman sitting in chair embroidering

Credits: 
Adrian Samson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10067474ab-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 9,66 MB
Senior Woman Sitting In Chair Embroidering StockfotoBorduurwerk,Slowakije,70-79 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Bejaard,Binnenopname,Boek,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Fotolijst,Hobby's,Horizontaal,Huis interieur,Huiselijk leven,Identiteit,Kleurenfoto,Mensen,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Potplant,Raam,Slaapkamer,Spiegel,Stoel,Tafel,Tafelkleed,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Vaardigheid,Vasthouden,Volwassen,Weerkaatsing,ZittenPhotographer Collection: Stone