Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
senior woman on a hanging bridge in the rainforest : Stockfoto
senior woman on a hanging bridge in the rainforest, taking pictures

Senior woman on a hanging bridge in the rainforest

Credits: 
Kathrin Ziegler
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
senior woman on a hanging bridge in the rainforest, taking pictures
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160543509
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.396 px (43,50 x 28,75 cm) - 300 dpi - 14,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Woman On A Hanging Bridge In The Rainforest Stockfoto60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Bejaard,Boom,Bouwwerk,Brug,Buitenopname,Costa Rica,Dag,Exploratie,Eén persoon,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Guanacaste,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Op de rug gezien,Opwinding,Plant,Plezier,Regenwoud,Reisbestemmingen,Schoen,Staan,Ten voeten uit,Vasthouden,Volwassen,Vrijetijdskleding,Woud,Zon,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Kathrin Zieglersenior woman on a hanging bridge in the rainforest, taking pictures