Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior woman lighting cigarette : Stockfoto
Shanghai, People's Republic of China. July 2005

Senior woman lighting cigarette

Credits: 
xPACIFICA
Bijschrift:
Shanghai, People's Republic of China. July 2005
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200510438-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.694 x 4.950 px (31,28 x 41,91 cm) - 300 dpi - 15,3 MB
Senior Woman Lighting Cigarette StockfotoSigaret,Volwassen vrouwen,Bejaard,China,Eén persoon,Staan,60-64 jaar,65-70 jaar,Aansteken,Aansteker,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Houding,In de camera kijken,Individualiteit,Kanker,Kijken,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Portret,Pyjama,Rookkwestie,Shanghai,Vasthouden,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,ZiektePhotographer Collection: The Image Bank Shanghai, People's Republic of China. July 2005