Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior woman lighting cigarette : Stockfoto
Shanghai, People's Republic of China. July 2005

Senior woman lighting cigarette

Credits: 
xPACIFICA
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shanghai, People's Republic of China. July 2005
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200510438-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.694 x 4.950 px (31,28 x 41,91 cm) - 300 dpi - 15,3 MB
Release-informatie:
Model release
Senior Woman Lighting Cigarette Stockfoto60-64 jaar,65-69 jaar,Aansteken,Aansteker,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Buitenopname,China,Dag,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Houding,In de camera kijken,Individualiteit,Kanker,Kijken,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Portret,Pyjama,Rookkwestie,Shanghai,Sigaret,Staan,Vasthouden,Verticaal,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,ZiektePhotographer Collection: The Image Bank Shanghai, People's Republic of China. July 2005