Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior Woman Hitting a Tennis Ball on a Tennis Court and a Senior Man Standing Behind : Stockfoto

Senior Woman Hitting a Tennis Ball on a Tennis Court and a Senior Man Standing Behind

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
dv1271016
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Woman Hitting A Tennis Ball On A Tennis Court And A Senior Man Standing Behind Stockfoto dv1271016Tennis,Bejaard,Fitness,Spelen,Actieve ouderen,Senioren koppel,Afro-Amerikaanse etniciteit,Senioren mannen,Sport,Twee personen,Buitenopname,Gezonde levensstijl,In de camera kijken,Seniore vrouwen,Speelveld,Fotografie,Kleurenfoto,Ten voeten uit,Horizontaal,Slaan,Tennisbal,Alleen volwassenen,Behendigheid,Dag,Heteroseksueel koppel,Onderdeel van een serie,Portret,Racket,Sportkleding,Tennisracket,Van de zijkant,Vasthouden,Vrije tijd,VrijetijdsbestedingPhotographer Collection: Photodisc