Senior woman drying hair in bedroom, using hairdryer : Stockfoto

Senior woman drying hair in bedroom, using hairdryer

Credits: 
JFB
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200494316-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.791 x 3.744 px (40,56 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Woman Drying Hair In Bedroom Using Hairdryer Stockfoto70-79 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Apparatuur,Badjas,Bed,Bejaard,Binnenopname,Deur,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Haar drogen,Haar föhnen,Haardroger,Horizontaal,Huis interieur,Kleurenfoto,Kroonluchter,Lade,Lampenkap,Roltong,Slaapkamer,Spiegel,Televisietoestel,Van de zijkant,Verlicht,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,VrouwelijkPhotographer Collection: Stone