Senior woman digging in garden : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior woman digging in garden

Credits: 
George Marks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82251054
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
5.082 x 3.526 px (43,03 x 29,85 cm) - 300 dpi - 7,31 MB
Senior Woman Digging In Garden StockfotoHurken,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gieter,Graven,Grond,Hobby's,Horizontaal,Huiselijk leven,Maatschappelijke dienstverlening,Mensen,Pensioen,Planten,Ten voeten uit,Troffel,Tuingereedschap,Tuinieren,Tweede Wereldoorlog,Van de zijkant,Volwassen,Voor- of achtertuin,Voorbereiding,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weekend activiteiten,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile