senior woman buying vegetables at the market : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior woman buying vegetables at the market

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156016470
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.283 x 5.314 px (27,80 x 44,99 cm) - 300 dpi - 8,22 MB
Senior Woman Buying Vegetables At The Market StockfotoBoerenmarkt,Groente,Winkelen,Detailhandel,Boodschappenmand,Bejaard,Duitsland,Volwassen,Buitenopname,Eén persoon,Marktkraam,Biologisch,Geluk,Mensen,Pensioen,Alleen één seniore vrouw,Gezonde voeding,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Beieren,Blond haar,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Frontaal,Gezonde levensstijl,Keus,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,München,Plezier,Spontaan,Staan,Stralende lach,Tevreden,Vasthouden,Versheid,Verticaal,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler