3 Senior people using Laptop : Stockfoto
Senior man and 2 senior woman interacting with tablet and laptop. Excitement and laughter.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

3 Senior people using Laptop

Credits: 
Paul Sutherland
Bijschrift:
Senior man and 2 senior woman interacting with tablet and laptop. Excitement and laughter.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
157215685
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: , einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 13,5 MB
3 Senior People Using Laptop Stockfoto 157215685Bejaard,70-79 jaar,Speels,Mensen,Drie personen,Lachen,Senioren mannen,Tablet-pc,Nieuw-Zeeland,Techniek,Volwassen,Grijs haar,Hemden en shirts,Huiselijk leven,Laptop,80-89 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Dag,Delen,Draadloze technologie,Echte mensen,Fotografie,Hamilton - Nieuw-Zeeland,Horizontaal,In-ear-koptelefoon,Kleurenfoto,Laptop,Opwinding,Oudere internetgebruiker,Pret,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Spontaan,Tafel,Theekop,Waikato,Woonkamer,Zitten,newtechnologyPhotographer Collection: Taxi Paul SutherlandSenior man and 2 senior woman interacting with tablet and laptop. Excitement and laughter.