Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior man putting, ground view : Stockfoto
Fort Pierce, Florida, USA

Senior man putting, ground view

Credits: 
Brick House Pictures
Bijschrift:
Fort Pierce, Florida, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200402594-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
280 x 183 px (9,88 x 6,46 cm) - 72 dpi - 8,64 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Man Putting Ground View Stockfoto 200402594-001Putten,Gat,Spelen,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Baseballpet,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Florida - Verenigde Staten,Fotografie,Golfbaan,Golfbal,Golfclub,Golfschoen,Gras,Horizontaal,Kleurenfoto,Korte broek,Onderdeel van een serie,Op ooghoogte,Pensioen,Putting green,Slaan,T-Shirt,Vasthouden,Vrije tijdPhotographer Collection: Iconica Fort Pierce, Florida, USA