Senior man looks at tablet happily : Stockfoto
Senior man looks at tablet happily

Senior man looks at tablet happily

Credits: 
Leren Lu
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Senior man looks at tablet happily
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151898200
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.912 x 7.360 px (41,59 x 62,31 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Man Looks At Tablet Happily Stockfoto70-79 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Binnenopname,Chinese etniciteit,Computer,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Kleurenfoto,Mensen,Oudere internetgebruiker,Pret,Spontaan,Tablet-pc,Tafel,Taiwan,Techniek,Tevreden,Toegankelijkheid,Verticaal,Volwassen,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Lawren LuSenior man looks at tablet happily