Senior man holding pekingese dog on lead, smiling, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior man holding pekingese dog on lead, smiling, portrait

Credits: 
Adrian Weinbrecht
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200448783-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
210 x 280 px (7,41 x 9,88 cm) - 72 dpi - 7,67 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Man Holding Pekingese Dog On Lead Smiling Portrait Stockfoto 200448783-001Staan,Ten voeten uit,Spijkerbroek,Schoothondje,Witte achtergrond,Eén persoon,Frontaal,Vest,Hondenriem,In de camera kijken,Portret,Studiofoto,65-70 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Eén dier,Fotografie,Glimlachen,Huisdier,Huisdiereigenaar,Jong van hart,Kalend,Karakters,Kleurenfoto,Kort haar,Op de buik liggen,Overhemd,Pekingees,Sportschoen,Tekstveld,Tevreden,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,ZonnebrilPhotographer Collection: Stone