senior male business executive : Stockfoto

Senior male business executive

Credits: 
David Oliver
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156959291
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.150 x 3.432 px (43,60 x 29,06 cm) - 300 dpi - 7,69 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Male Business Executive Stockfoto65-69 jaar,Actieve ouderen,Advies,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Bejaard,Beschouwing,Binnenopname,Café,Collega,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Senioren mannen,Spontaan,Teamwerk,Twee personen,Vergadering,Volwassen,Wijsheid,ZittenPhotographer Collection: Taxi David Oliver Photographer +44(0)7850656909