Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Senior female patient sitting on examination table, portrait : Stockfoto

Senior female patient sitting on examination table, portrait

Credits: 
Andersen Ross
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
73092158
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Digital Vision

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Female Patient Sitting On Examination Table Portrait Stockfoto 73092158Patiënt,Geduld,Dokterspraktijk,In de camera kijken,Wachten,Portret,Ziekenhuis,Eén persoon,Verwachting,Doktersonderzoek,Ongerustheid,Alleen één vrouw,Hoop,Medische onderzoekskamer,60-64 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Binnenopname,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,PatiëntePhotographer Collection: Digital Vision