Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
senior fashion designer using knitting machine : Stockfoto
senior fashion designer using knitting machine, close-up of hands

Senior fashion designer using knitting machine

Credits: 
Kathrin Ziegler
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
senior fashion designer using knitting machine, close-up of hands
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157203822
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.937 x 3.552 px (41,80 x 30,07 cm) - 300 dpi - 7,56 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Fashion Designer Using Knitting Machine Stockfoto65-69 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Close-up,Creativiteit,Eén persoon,Fotografie,Garen,Horizontaal,Italië,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Klos,Kunstnijverheid,Machineonderdeel,Machinerie,Marche,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mode,Modeontwerper,Nauwkeurigheid,Onderdeel van,Smalle armband,Techniek,Vaardigheid,Volwassen,Werkende bejaarden,WerkplaatsPhotographer Collection: Taxi Kathrin Zieglersenior fashion designer using knitting machine, close-up of hands