senior fashion designer using knitting machine : Stockfoto
senior fashion designer using knitting machine, close-up of hands


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior fashion designer using knitting machine

Credits: 
Kathrin Ziegler
Bijschrift:
senior fashion designer using knitting machine, close-up of hands
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157203822
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.937 x 3.552 px (41,80 x 30,07 cm) - 300 dpi - 7,56 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Fashion Designer Using Knitting Machine StockfotoMode,Kunstnijverheid,Houtwerkplaats,Modeontwerper,Alleen vrouwen,Italië,Machineonderdeel,Eén persoon,Garen,Klos,Mensen,Vaardigheid,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Close-up,Creativiteit,Fotografie,Horizontaal,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Machinerie,Marche,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Nauwkeurigheid,Onderdeel van,Smalle armband,Techniek,Volwassen,Werkende bejaardenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Zieglersenior fashion designer using knitting machine, close-up of hands