Senior businessman sitting on office chair, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Senior businessman sitting on office chair, portrait

Credits: 
Ryan McVay
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200543010-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.574 x 4.866 px (30,26 x 41,20 cm) - 300 dpi - 7,14 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Senior Businessman Sitting On Office Chair Portrait StockfotoZitten,Mannen,Stoel,Bejaard,Frontaal,Witte achtergrond,Ten voeten uit,In de camera kijken,Portret,Bedrijfsleven,Benen over elkaar geslagen,Zakenman,Kantoor,Bureaustoel,Eén persoon,Handen ineengevouwen,Studiofoto,70-79 jaar,Afbeelding,Gerimpeld,Vloerbedekking,Alleen één man,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één seniore man,Binnenopname,Fotografie,Goed gekleed,Grijs,Kleurenfoto,Schaduw,Verticaal,Vrije tijdPhotographer Collection: Stone