Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Semi-naked young woman facing cityscape, arms outstretched, rear view : Stockfoto
Arpil 2005, Sao Paolo, Brazil.

Semi-naked young woman facing cityscape, arms outstretched, rear view

Credits: 
Tom Morrison
Bijschrift:
Arpil 2005, Sao Paolo, Brazil.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200201854-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.111 x 3.289 px (43,27 x 27,85 cm) - 300 dpi - 3,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Seminaked Young Woman Facing Cityscape Arms Outstretched Rear View StockfotoNaakt,Potloodventer,Humor,Blond haar,Buitenopname,Ondeugendheid,Schoktactiek,São Paulo,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Haar naar achteren,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Op de rug gezien,Opscheppen,Pret,Ranzig,Sensualiteit,Stad,Stadsbeeld,Uitgestrekte armen,ZorgeloosPhotographer Collection: The Image Bank Arpil 2005, Sao Paolo, Brazil.