selective focus of a raft floating down a river : Stockfoto
selective focus

Selective focus of a raft floating down a river

Credits: 
Michael Duva
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
selective focus
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82652293
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.995 x 3.330 px (42,29 x 28,19 cm) - 300 dpi - 4,49 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Selective Focus Of A Raft Floating Down A River StockfotoAvontuur,Boom,Buitenopname,Dag,Drijven,Exploratie,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Klif,Landschap,Mensen,Natuur,Nauw,Onherkenbaar persoon,Opblaasbaar,Plastic,Rivier,Roeien,Saamhorigheid,Scherpte,Sport,Staan,Ten voeten uit,Tilt-shift,Twee personen,Vakantie,Verenigde Staten,Vervoer,Vlot,Vrije tijdPhotographer Collection: Stone michael duvaselective focus