selective focus of a raft floating down a river : Stockfoto
selective focus


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Selective focus of a raft floating down a river

Credits: 
Michael Duva
Bijschrift:
selective focus
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82652293
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.995 x 3.330 px (42,29 x 28,19 cm) - 300 dpi - 4,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Selective Focus Of A Raft Floating Down A River StockfotoTilt-shift,Exploratie,Avontuur,Boom,Buitenopname,Dag,Drijven,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Klif,Landschap,Mensen,Natuur,Nauw,Onherkenbaar persoon,Opblaasbaar,Plastic,Rivier,Roeien,Saamhorigheid,Scherpte,Sport,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Vakantie,Verenigde Staten,Vervoer,Vlot,Vrije tijdPhotographer Collection: Stone michael duvaselective focus