Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Seared sea scallops with artichoke puree : Stockfoto
Seared sea scallops with artichoke puree and taggiasca olives

Seared sea scallops with artichoke puree

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Seared sea scallops with artichoke puree and taggiasca olives
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
142941155
Collectie:
Digital Vision

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Seared Sea Scallops With Artichoke Puree StockfotoGourmet eten,Bord,Sint-Jakopsschelp,Elegantie,Luxe,Aangebraden,Witte achtergrond,Maaltijd,Gepureerd,Vis en zeevruchten,Zonder mensen,Perfectie,Fotografie,Genot,Gezonde voeding,Artisjok,Creativiteit,Eetklaar,Idyllisch,Kleurenfoto,Olijfolie,Studiofoto,Symmetrie,Things that go together - Engelse uitdrukking,Verenigde Staten,Verlangen,Versheid,Verticaal,VoorbereidingPhotographer Collection: Digital Vision Thomas M Barwick INCSeared sea scallops with artichoke puree and taggiasca olives