sculpture constructed from cleaning equipment : Stockfoto

Sculpture constructed from cleaning equipment

Credits: 
Justin Case
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
82401089
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.635 x 4.843 px (30,78 x 41,00 cm) - 300 dpi - 6,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sculpture Constructed From Cleaning Equipment Stockfoto 82401089Zwabber,Stoffer,Creativiteit,Drogen,Schoonmaakapparatuur,Schoonmaken,Sculptuur,Balans,Bezem,Binnenopname,Consumentisme,Fles,Fotografie,Grote groep dingen,Houten vloer,Huis interieur,Huiselijk leven,Huishoudklusjes,Kleurenfoto,Mand,Schaduw,Spatten,Stofzuiger,Strijd der seksen,Variatie,Verbetering,Verticaal,Wasknijper,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Lars Borges