Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scrimshaw Artist : Stockfoto
black india ink,etching,whale teeth,traditional sailors art,indigenous American craft,step by step process,

Scrimshaw Artist

Credits: 
John Burke
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
black india ink,etching,whale teeth,traditional sailors art,indigenous American craft,step by step process,
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149872162
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.035 x 5.200 px (34,16 x 44,03 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Scrimshaw Artist Stockfoto50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Amerikaanse cultuur,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Echte mensen,Etsen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hyannis Port,Kleurenfoto,Kunstnijverheid,Lang haar,Massachusetts,Mensen,Mouwloos bovenstuk,Oorbel,Oudere volwassenen,Traditie,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Werken,WerkplaatsPhotographer Collection: Photolibrary John Burke Photographerblack india ink,etching,whale teeth,traditional sailors art,indigenous American craft,step by step process,