Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientists recording data in laboratory : Stockfoto

Scientists recording data in laboratory

Credits: 
Michael Blann
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
82770196
Collectie:
Digital Vision
Scientists Recording Data In Laboratory StockfotoWetenschapper,Wetenschappelijk experiment,Onderzoek,Laboratorium,Ontwikkeling,Laboratoriumjas,Ballon,Ten voeten uit,Staan,Meten,Meetinstrument,Vooruitgang,Klembord,Europese etniciteit,Heliumballon,Teamwerk,Vasthouden,Schrijven,Zuurstoffles,Binnenopname,Drie personen,Een groep mensen,Fossiele brandstoffen,40-44 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de lucht zwevend,Laboratoriumapparatuur,Medewerker,Mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Verwachting,WeerballonPhotographer Collection: Digital Vision Michael Blann