Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientists examining test tube in lab : Stockfoto

Scientists examining test tube in lab

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119546516
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 3,33 MB
Scientists Examining Test Tube In Lab StockfotoLaboratorium,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Wetenschapper,Technicus,Medisch onderzoek,Techniek,Onderzoek,Bloed,Samenwerking,Ziekenhuis,Medische test,Wetenschap,Werken,Kliniek,Reageerbuis,Veiligheidsmaatregelen,Bloedtest,Mensen,Oppakken,Saamhorigheid,Teamwerk,Twee personen,Deskundigheid,Serieus,Van de zijkant,Beroep,Concentratie,Europese etniciteit,Medicijnflesje,Tekstveld,Vasthouden,Volwassen vrouwen,Internet,Mannen,Medewerker,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Monsterfles,Nieuwsgierigheid,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Rubber,Scherpte,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser