Scientists examining test tube in lab : Stockfoto

Scientists examining test tube in lab

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
119546516
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 3,33 MB
Scientists Examining Test Tube In Lab Stockfoto 119546516Laboratorium,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Medisch onderzoek,Wetenschapper,Technicus,Techniek,Bloed,Medische test,Onderzoek,Samenwerking,Kliniek,Oppakken,Veiligheidsmaatregelen,Reageerbuis,Ziekenhuis,Bloedtest,Mensen,Twee personen,Werken,Wetenschap,Deskundigheid,Serieus,Teamwerk,Beroep,Medicijnflesje,Saamhorigheid,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen vrouwen,Internet,Mannen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Ledematen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Monsterfles,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Rubber,Scherpte,Tekstveld,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser