Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist working with petri dishes : Stockfoto

Scientist working with petri dishes

Credits: 
Adam Gault
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95011800
Collectie:
OJO Images
Scientist Working With Petri Dishes StockfotoLaboratorium,Onderzoek,Wetenschapper,Petri-schaal,Scheikunde,Wetenschap,Mensen,Staan,Wetenschappelijk experiment,Biochemie,Scheikundige,Deskundigheid,Technicus,Aspiraties,Beschermende bril,Laboratoriumjas,Beschermende handschoen,Mannen,Volwassen,Eén persoon,Nieuwsgierigheid,Reiken,Veiligheidsmaatregelen,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Arbeidsveiligheid,Beeldmanipulatie,Beroep,Bescherming,Binnenopname,Buigen,Controle,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Inspanning,Kijken,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Londen - Engeland,Mid-volwassen,Monsterfles,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Ontdekking,Op een rij,Operatiehandschoen,Portretfoto,Rubber,Schrapen,Vasthouden,Vooruitgang,WrijvenPhotographer Collection: OJO Images