Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist working with petri dishes : Stockfoto

Scientist working with petri dishes

Credits: 
Adam Gault
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95011800
Collectie:
OJO Images
Scientist Working With Petri Dishes Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Arbeidsveiligheid,Aspiraties,Beeldmanipulatie,Beroep,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Bescherming,Binnenopname,Biochemie,Buigen,Controle,Deskundigheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Inspanning,Kijken,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Laboratorium,Laboratoriumjas,Londen - Engeland,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Monsterfles,Nauwkeurigheid,Nieuwsgierigheid,Omlaag kijken,Onderzoek,Ontdekking,Op een rij,Operatiehandschoen,Petri-schaal,Portretfoto,Reiken,Rubber,Scheikunde,Scheikundige,Schrapen,Staan,Technicus,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Vooruitgang,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Wetenschapper,WrijvenPhotographer Collection: OJO Images