Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist with clipboard in lab : Stockfoto

Scientist with clipboard in lab

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
130405596
Collectie:
OJO Images
Scientist With Clipboard In Lab StockfotoLaboratorium,Mensen,Volwassen vrouwen,Wetenschapper,Onderzoek,Glimlachen,Jong volwassen,Mannen,Middelgrote groep mensen,Onscherpe achtergrond,In de camera kijken,Laboratoriumjas,Staan,Teamwerk,Werken,Europese etniciteit,Geluk,Portret,Wetenschap,25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jonge vrouw,Klembord,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Saamhorigheid,Samenwerking,Trots,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen,Wetenschappelijk experiment,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images